Forestillinger
Loading...

Download vores undervisningsmateriale til elever på mellemtrinnet.

Billetter til forestillingen kan bestilles her.

EN HEL ER EN HALV OG TO KVARTE

En hel er en halv og to kvarte handler om at flytte frem og tilbage og bære på tung bagage, blive glemt og glemme, have hjemve, og være to steder på én gang. Og om hvorfor svømmetøjet bare altid ligger hos den forkerte. Men også om dobbelt jul og fødselsdage, bonusforældre, et helt nyt værelse og store forandringer.

Med brug af musik og dans, og en scenografi der kan bygges op og kollapse som store byggeklodser, forstørrer, forvrænger og nuancerer forestillingen, hvordan det opleves at leve i flere familier og hjem. For hvordan forbliver man hel, når alt er delt op i en halv og to kvarte?

ÅBEN SKOLE Forestillingen er en del af Åben Skole tilbuddet. Københavnske folkeskoler kan bestille gratis åben skole billetter via gazart@gazart.dk (max. 20 billetter pr. klasse). Skolemateriale er tilgængeligt d. 1. september LÆS MERE

ÅBEN DAGTILBUD Forestillingen er en del af Åben Dagtilbuddet. Københavnske daginstitutioner kan bestille gratis åben dagtilbud billetter via gazart@gazart.dk (max. 20 billetter pr. gruppe).

ALDERSGRUPPE For 5 år og opefter

PREMIERE Zangenbergs Teater d. 31. januar 2020 KØB BILLET

PÅ OG BAG SCENEN

Koreografi: Tali Rázga i samarbejde med de medvirkende
Dansere:
Anne Nyborg, Søren Linding Urup, Fie Dam Mygind
Scenograf: Nadia Nabil
Komponist:
Rumpistol
Producent: Carlos Calvo
PR: Ida Fredericia

Støttet af BUPL og Beckett Fonden
 

Køb billetter