Aktiviteter i 2020

September 2020

Teatersæsonen er gået i gang igen efter sommerferien, og vi glæder os til at komme ud med forestillinger i hele landet. Vi starter med Gul Kasse på Greve Bibliotek og fortsætter med forestillingen Små og Store Hemmeligheder, som spiller på Roskilde Bibliotek d. 12. oktober og i Hedehusene d. 17. september.

Vi slutter måneden af med at tage på Horsens Teaterfestival med En Hel er en Halv og to Kvarte. Har du ikke allerede købt billet, så kan du booke GRATIS billetter her.

Derudover har vores kunstneriske leder Tali Razga netop modtaget et rejselegat Balletmester Albert Gaubiers og Paul Waldorffs Fond til brug for kunstnerisk udvikling. Det er vi meget glade for!

Juni 2020

Sæsonen sluttede brat for Gazart, og i slutningen af måneden går vi på sommerferie. Men vi glæder os til at vende tilbage i næste sæson med nye forestillinger og en videre turné af vores forestilling EN HEL ER EN HALV OG TO KVARTE.

Marts 2020

Grundet Corona virussen har flere spillesteder valgt at aflyse nogle af Gazarts forestillinger. Hold øje med vores kalender, som vi opdaterer løbende

Februar 2020

Vi havde en skøn spilleperiode med En hel er en halv og to kvarte på Zangenbergs Teater, som fik mange rosende ord fra anmelderne og publikummer. Vi ser frem til at spille den igen på Young Dance Market i Malmö d. 11. maj og igen under Aprilfestivalen i Holbæk.

I denne måned spiller vi også SneØjne på Folketeatret. Vi har netop forlænget spilleperioden med 4 forestillinger og spiller helt frem til d. 27. februar.
Vi har allerede fået rosende ord fra anmelderne, bl.a. 6 stjerner fra Kulturkongen med ordene: “Bedre børneteater for de helt små gives ikke”

Billetter kan bestilles på teaterbilletter.dk

Januar 2020

Vi glæder os sådan til at spille vores nye forestilling for jer; En hel er en halv og to kvarte – en fysisk og musikalsk forestilling om at være delebarn. Forestillingen handler om at leve i flere familier, om bonusonkler og halvsøskende, og bearbejder med varme og humor de forskellige udfordringer, man har i en skilsmissefamilie. Det er en forestilling om at flytte frem og tilbage og bære på tung bagage og om blive glemt og glemme, men også om ekstra søskende, store familier og masser af mennesker at holde af.

Scenografien er skabt af Nadia Nabil, der har lavet scenografi til flere af Gazart’s forestillinger, og musikken er af Rumpistol.

Forestillingen spiller på Zangenbergs Teater d. 31. januar – 9. februar. Du kan læse mere om forestilling her og købe billetter lige her.

Vi vender også tilbage med forestillingen SneØjne, når vi spiller på Folketeatret d. 8. – 22. februar. Køb dine billetter lige her og læs mere om forestillingen.

Aktiviteter i 2019

Oktober 2019

Vi fortsætter vores arbejde med publikumsudvikling igennem APPLAUS. For nylig blev vi interviewet af Iscene om vores undersøgelser, og om hvorfor det er så vigtigt at lave sådanne undersøgelser med udgangspunkt i projektstøttede teatre uden scene.  Læs hele artiklen HER.

Og så glæder vi os til at vende tilbage til GUL KASSE når vi spiller den på Herning Børneteaterfestival d. 1. og 3. november, og kører derefter videre til Stevns Teaterforening, hvor vi spiller den d. 9. november.

September

GUL KASSE har taget fart og er på turné i hele landet. Vi spillede forestillingen på Karens Minde Kulturhus d. 30. august og efterfølgende rykker vi til Lyngby-Taarbæk hvor vi spiller den på torvet d. 7. september i forbindelse med Liv i Lyngby.

Senere på efteråret spiler vi Gul Kasse på Herning Børneteaterfestival d. 1. og 3. november, og kører derefter videre til Stevns Teaterforening, hvor vi spiller den d. 9. november. Vi slutter året af med Gul Kasse på Husum Bibliotek d. 14. december, og vender tilbage til Karens Minde Kulturhus d. 18. december med SneØjne.

Samtidig arbejder vi på at realisere vores nye forestilling  EN HEL ER EN HALV OG TO KVARTE – en musikalsk og fysisk forestilling om at være delebarn, som du kan læse mere om her.

Forestillingen er en del af Åben Skole og Åben Dagtilbud, som tilbyder et begrænset antal gratis billetter til daginstitutioner og skoler i Københavns Kommune.

Skriv til gazart@gazart.dk hvis du ønsker at gøre dig brug af det gode tilbud.

Vi vil også sige stor tak til Beckettfonden, BUPL og Augustinusfonden for støtte til EN HEL ER EN HALV OG TO KVARTE samt til Statens Kunstfond for støtte til vores videre arbejde!

08.05.19

Vi er netop hjemvendt fra påskeferie og en vidunderlig Aprilfestival, hvor vi opførte GUL KASSE og NÅR JEG LUKKER ØJNENE. Det blev til i alt 10 gode forestillinger. Gul Kasse blev opført i Metropol shoppingcenter og tiltrak mange nysgerrige øjne, og blev af iScene kaldt “den mest instagram-venlige forestilling”.

I maj måned starter vi også prøver op på en helt ny forestilling om delebørn for børn og unge. Forestillingen hedder EN HEL ER EN HALV OG TO KVARTE og får premiere i januar 2020 på Zangenbergs Teater. LÆS MERE

APPLAUS
Vi er i fuld gang med at forberede vores publikumsundersøgelser, som vi har fået støtte til af Applaus. Hvis du vil høre om mere om projektet og de andre teatre, som er en del af Applaus, så kom forbi Teater Grob d. 28. maj, når Applaus præsenterer de 5 nye initiativer og samtidig fremlægger resultaterne fra den store nationale brancheundersøgelse, de gennemførte i januar, for at kortlægge hvordan scenekunstbranchen arbejder og forholder sig til publikumsudvikling.

Eventet finder sted på Teater Grob, 28. maj kl. 14.00-17.00. LÆS MERE

TURNÉ:
Græsgrøn, Baltoppen, Ballerup, d. 9. -11. maj kl. 9.30 og 10.45 KØB BILLET
Små og Store Hemmeligheder, Solrød Bibilotek og Kulturhus, d. 29. maj kl. 9.30 og 10.30 LÆS MERE

05.03.2019

Så er det denne måned at vi har Københavnerpremiere på NÅR JEG LUKKER ØJNENE, når vi spiller på Zangenbergs Teater d. 23. – 30. marts. Køb dine billetter her!

Næste måned er også måneden hvor SNEØJNE fylder 10 år! Den havde premiere i april 2009 på Zangenbergs Teater, men spiller stadig. d. 14-15. marts spiller vi den f.eks. i Cairo, Egypten og senere spiller vi den i Nykøbing Falster, d. 23. marts og d. 24. marts på Odsherred Teater

18.01.2019

Vi er frisk tilbage fra juleferien og klar til masser af turné. I de næste uger spiller vi Græsgrøn og Gul Kasse.

Vi spiller Gul Kasse d. 13. februar på Karens Minde Kulturhus for første gang siden den havde præmiere på Passagefestivalen i 2018.
Derudover kan du også glæde dig til et gensyn med Græsgrøn, når vi spiller den kriblende og kravlende forestilling d. 17. februar i Hvidovre Teaterforenings Medborgerhus og igen d. 3. marts på Kulturhuset Elværket i Frederikssund.

Du kan også opleve SneØjne og Små og Store hemmeligheder, når vi spiller i marts.

Du kan opleve SneØjne d. 23. marts i Nykøbing Falster, 24. marts på Odsherred Teater samt Små og Store hemmeligheder d. 18. marts i Sæby og d. 19. marts i Frederikshavn.

Glæd dig også til marts hvor vi genopsætter Når jeg lukker øjneneZangenbergs Teater d. 23.-30. marts, og hvor SneØjne også kommer på plakaten igen.

Aktiviteter i 2018

 

01.12.2018

Gazart har netop haft premiere på Åben Dans med forestillingen Når jeg lukker øjnene, en poetisk og fysisk forestilling om sorg for de 8-11-årige, hvor vi spillede d. 26-27. november. Du kan læse mere om forestillingen her, som du også kan opleve på Zangenberg Teater d. 23-30. marts, samt på Aprilfestivalen d. 1-7. april.

Vi har samtidig forestillinger på turné og spiller SneØjne på Frederiksberg Bibliotek onsdag d. 12. december kl. 9.30 og 10.30. Du kan læse mere om forestillingen her.

15.08

Gazart er tilbage efter sommerferien , og ganske snart går vi i gang med prøver på vores kommende forestilling Når jeg lukker øjnene , der har premiere  d. 26.11 hos Aaben Dans i Roskilde , hvor den spiller både d. 26  og d. 27.  Mere info og link til billetkøb under forestillinger. Til Marts 2019 kan Når jeg lukker øjnene opleves på Zangenbergs Teater i København

01.06

Vi er gået i prøvestudiet, og arbejde på Gul Kasse, der har premiere på dette års Passagefestival 27.07-04.08 i Helsingør, hvor den kan opleves i byens rum.

01.05

I 2018 har foråret været ekstra grønt hos Gazart  – Vores forestilling Græsgrøn, en sanselig installationsforestilling for de 0-5 årige, havde premiere d. 3 februar på Zangenbergs Teater, hvor den spillede til d. 11 februar.

Efterfølgende spillede Græsgrøn i Dansehallernes regi som del af festivalen Close Encounters i Den Frie Udstillingsbygning fra d. 14-18 februar.

Forestillingen nåede også forbi Corpus på Det Kgl. Teater, og sidst, men ikke mindst havde vi den med på årets Aprilfestival.

Gazart turnerer desuden året rundt med forestillingerne SneØjne og Blåt for de 0-4 årige og Små og Store Hemmeligheder for de 1-5 årige.