Forestillinger
Loading...

GRÆSGRØN

Kriblende, krablende, klukkende græsstrå svajer rundt om publikum i Græsgrøn. Som var vi skrumpet ind og omringet af en verden, der normalt kun kilder vores fødder på en varm sommerdag. Her er vi på opdagelse blandt stråene, der gemmer på uendelige oplevelser og muligheder. Som iderige opdagelsesrejsende undersøger en danser og en musiker det levende landskab i det hvislende græs. Sammen fordyber vi os i plænens hidtil ubemærkede underverden af nye klange og melodier skabt af bevægelse og lyd. Musik får plads og tid til at opstå ud af alt det grønne. Dugtunge strå og små pletter af sol, insekters svirren og vindens hvisken former et sanseligt univers af bevægelse og lyd, som hylder hverdagens små mirakler.

ALDERSGRUPPE Familieforestilling

VARIGHED Ca. 30 min.

PREMIERE 3.02.2018 på Zangenbergs Teater Umiddelbart herefter blev Græsgrøn vist i Den Fri Udstillingsbygning  som del af Dansehallernes program, og på Det Kongelige Teater som del af  programmet hos Corpus. Installationen udbydes nu til turné i hele landet.

PÅ OG BAG SCENEN

Koreografi: Tali Rázga i samarbejde med de medvirkende
Danser: Søren Linding Urup
Komponist og musiker: Siri Skamby
Kostumer og scenografi: Ida Marie Ellekilde
Musisk konsulent: Kirsten Juul Seidenfaden
Skrædder: Hanne Mørup
Produktionsleder og bygger: Mikkel Munk Iversen
Grafiker, PR fotos og trailer: Søren Meisner
Illustrator: Marie Priem
PR og markedsføring: Betina Rex
Producent: Carlos Calvo

STØTTET AF Statens kunstfond – Projektstøtteudvalget for Scenekunst, Beckettfonden, Oticon Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Augustinus Fonden, Københavns Kommunes Scenekunstudvalg