Aktiviteter i 2021

November 2021

Vi tilbyder gratis billetter til Stop op, hop + workshop i uge 45 for daginstitutioner i Københavns Kommune. Skriv til os på gazart@gazart.dk for mere information og booking.

De første ugers research på denne sæsons nye forestilling KropSkøn er i fuld gang med kostumedesigner, danser og musiker. Forestillingen handler om køns- og kropsidentitet og vi glæder os til at løfte sløret for flere detaljer.

Oktober 2021

En hel er en halv og to kvarte spiller på Amager Børneteaterfestival 17 oktober 2021.
Stop op, hop spiller på Teater og Musik Odsherred d. 20. oktober 2021.

September 2021

Stop op, hop spiller på Horsens Teaterfestival d. 19 september.

August 2021

Vi er tilbage fra sommerferien og er ved at øve En hel er en halv og to kvarte op med et helt nyt hold. Forestillingen spiller under Young Dance Market d. 1-2 september. Læs mere HER

Maj – Juni 2021

Efter en veloverstået Københavner premiere på Stop op, hop i Sjælør Kirke med fulde huse, glæder vi os til at tage forestillingen først forbi Spring Festivalen og senere på Aprilfestivalen i Holbæk i uge 24. Under festivalen præsenterer vi også forestillingen En hel er en halv og to kvarte. Du kan se hele programmet til Aprilfestivalen her.

Derudover præsenterer vi En hel er en halv og to kvarte på forskellige skoler i Færøerne under projektet Listaleypurin. Læs mere her

April 2021

På trods af diverse coronarestriktioner har vi alligevel fået lov til at have premiere på Stop op, hop på Barnens Scen i Malmø d. 10. april. Billetter kan købes på http://www.barnensscen.nu/

Marts 2021

I denne måned arbejder vi bl.a. på at omdanne vores forestilling En hel er en halv og to kvarte til en udendørsforestilling. Festivalen Young Dance Market har nemlig omdannet deres dansefestival til et udendørsarrangement, for at dække sig ind ift. fremtidige corona-restriktioner.

Det betyder også, at forestillingen nu både kan spille indendørs- og udendørs, selvom vi selvfølgelig stadig skal tage højde for vind og vejr.
Læs mere om forestillingen En hel er en halv og to kvarte og muligheder for booking af forestillingen her.

Februar 2021

Corona og lock-down fortsætter, men vi har været heldige, at vi stadig har kunnet arbejde videre på vores næste forestilling Stop op, hop for de allermindste. Besøg vores instagram, hvor du kan finde fine og sjove videoer og billeder fra prøverne
Forestillingen får premiere på Barnens Scen i Malmø, som man netop nu kan booke billetter til. Forestillingen spiller i Malmø d. 10. – 17. april inden vi rykker ind på i det nye lokale spillested Sjælør Kirke d. 18.-23. maj.

Aktiviteter i 2020

December 2020

Året går snart på held, og vi ser frem til et mere aktivt og forhåbentligt corona-frit år 2021.
Denne måned gik vi igang med prøverne på vores nye forestilling Stop op, hop – en ordløs forestilling om tyngdekraft for de 0-4 årige. Forestillingen spiller d. 18. – 23. maj i vores nye venue i Sjælør Kirken i Sydhavnen. Du kan købe billetter lige her.
Vi ønsker alle en glædelig jul, og glæder os til at se jer i det nye år!

Oktober 2020

Vi er kede af at høre at Horsens Teaterfestival blev aflyst i september 2020.
Vi er dog glade for at vores turné stadig er aktiv, og i oktober måned turnerer vi med EN HEL ER EN HALV OG TO KVARTE. Vi spiller i Odsherred, Taastrup, Nykøbing Sjælland og slutter af i Århus på Filuren med en række skoleforestillinger og en enkelt åben forestilling d. 17. oktober.

Derudover spiller vi også GUL KASSE som du kan opleve på HEART Museum i Herning d. 25. oktober.

Tjek hele vores kalender her og læs mere om GUL KASSE og EN HEL ER EN HALV OG TO KVARTE.

September 2020

Teatersæsonen er gået i gang igen efter sommerferien, og vi glæder os til at komme ud med forestillinger i hele landet. Vi starter med Gul Kasse på Greve Bibliotek og fortsætter med forestillingen Små og Store Hemmeligheder, som spiller på Roskilde Bibliotek d. 12. oktober og i Hedehusene d. 17. september.

Vi slutter måneden af med at tage på Horsens Teaterfestival med En Hel er en Halv og to Kvarte. Har du ikke allerede købt billet, så kan du booke GRATIS billetter her.

Derudover har vores kunstneriske leder Tali Razga netop modtaget et rejselegat Balletmester Albert Gaubiers og Paul Waldorffs Fond til brug for kunstnerisk udvikling. Det er vi meget glade for!

Juni 2020

Sæsonen sluttede brat for Gazart, og i slutningen af måneden går vi på sommerferie. Men vi glæder os til at vende tilbage i næste sæson med nye forestillinger og en videre turné af vores forestilling EN HEL ER EN HALV OG TO KVARTE.

Marts 2020

Grundet Corona virussen har flere spillesteder valgt at aflyse nogle af Gazarts forestillinger. Hold øje med vores kalender, som vi opdaterer løbende

Februar 2020

Vi havde en skøn spilleperiode med En hel er en halv og to kvarte på Zangenbergs Teater, som fik mange rosende ord fra anmelderne og publikummer. Vi ser frem til at spille den igen på Young Dance Market i Malmö d. 11. maj og igen under Aprilfestivalen i Holbæk.

I denne måned spiller vi også SneØjne på Folketeatret. Vi har netop forlænget spilleperioden med 4 forestillinger og spiller helt frem til d. 27. februar.
Vi har allerede fået rosende ord fra anmelderne, bl.a. 6 stjerner fra Kulturkongen med ordene: “Bedre børneteater for de helt små gives ikke”

Billetter kan bestilles på teaterbilletter.dk

Januar 2020

Vi glæder os sådan til at spille vores nye forestilling for jer; En hel er en halv og to kvarte – en fysisk og musikalsk forestilling om at være delebarn. Forestillingen handler om at leve i flere familier, om bonusonkler og halvsøskende, og bearbejder med varme og humor de forskellige udfordringer, man har i en skilsmissefamilie. Det er en forestilling om at flytte frem og tilbage og bære på tung bagage og om blive glemt og glemme, men også om ekstra søskende, store familier og masser af mennesker at holde af.

Scenografien er skabt af Nadia Nabil, der har lavet scenografi til flere af Gazart’s forestillinger, og musikken er af Rumpistol.

Forestillingen spiller på Zangenbergs Teater d. 31. januar – 9. februar. Du kan læse mere om forestilling her og købe billetter lige her.

Vi vender også tilbage med forestillingen SneØjne, når vi spiller på Folketeatret d. 8. – 22. februar. Køb dine billetter lige her og læs mere om forestillingen.

Aktiviteter i 2019

Oktober 2019

Vi fortsætter vores arbejde med publikumsudvikling igennem APPLAUS. For nylig blev vi interviewet af Iscene om vores undersøgelser, og om hvorfor det er så vigtigt at lave sådanne undersøgelser med udgangspunkt i projektstøttede teatre uden scene. Læs hele artiklen HER.

Og så glæder vi os til at vende tilbage til GUL KASSE når vi spiller den på Herning Børneteaterfestival d. 1. og 3. november, og kører derefter videre til Stevns Teaterforening, hvor vi spiller den d. 9. november.

September

GUL KASSE har taget fart og er på turné i hele landet. Vi spillede forestillingen på Karens Minde Kulturhus d. 30. august og efterfølgende rykker vi til Lyngby-Taarbæk hvor vi spiller den på torvet d. 7. september i forbindelse med Liv i Lyngby.

Senere på efteråret spiler vi Gul Kasse på Herning Børneteaterfestival d. 1. og 3. november, og kører derefter videre til Stevns Teaterforening, hvor vi spiller den d. 9. november. Vi slutter året af med Gul Kasse på Husum Bibliotek d. 14. december, og vender tilbage til Karens Minde Kulturhus d. 18. december med SneØjne.

Samtidig arbejder vi på at realisere vores nye forestilling EN HEL ER EN HALV OG TO KVARTE – en musikalsk og fysisk forestilling om at være delebarn, som du kan læse mere om her.

Forestillingen er en del af Åben Skole og Åben Dagtilbud, som tilbyder et begrænset antal gratis billetter til daginstitutioner og skoler i Københavns Kommune.

Skriv til gazart@gazart.dk hvis du ønsker at gøre dig brug af det gode tilbud.

Vi vil også sige stor tak til Beckettfonden, BUPL og Augustinusfonden for støtte til EN HEL ER EN HALV OG TO KVARTE samt til Statens Kunstfond for støtte til vores videre arbejde!

08.05.19

Vi er netop hjemvendt fra påskeferie og en vidunderlig Aprilfestival, hvor vi opførte GUL KASSE og NÅR JEG LUKKER ØJNENE. Det blev til i alt 10 gode forestillinger. Gul Kasse blev opført i Metropol shoppingcenter og tiltrak mange nysgerrige øjne, og blev af iScene kaldt “den mest instagram-venlige forestilling”.

I maj måned starter vi også prøver op på en helt ny forestilling om delebørn for børn og unge. Forestillingen hedder EN HEL ER EN HALV OG TO KVARTE og får premiere i januar 2020 på Zangenbergs Teater. LÆS MERE

APPLAUS
Vi er i fuld gang med at forberede vores publikumsundersøgelser, som vi har fået støtte til af Applaus. Hvis du vil høre om mere om projektet og de andre teatre, som er en del af Applaus, så kom forbi Teater Grob d. 28. maj, når Applaus præsenterer de 5 nye initiativer og samtidig fremlægger resultaterne fra den store nationale brancheundersøgelse, de gennemførte i januar, for at kortlægge hvordan scenekunstbranchen arbejder og forholder sig til publikumsudvikling.

Eventet finder sted på Teater Grob, 28. maj kl. 14.00-17.00. LÆS MERE

TURNÉ:
Græsgrøn, Baltoppen, Ballerup, d. 9. -11. maj kl. 9.30 og 10.45 KØB BILLET
Små og Store Hemmeligheder, Solrød Bibilotek og Kulturhus, d. 29. maj kl. 9.30 og 10.30 LÆS MERE

05.03.2019

Så er det denne måned at vi har Københavnerpremiere på NÅR JEG LUKKER ØJNENE, når vi spiller på Zangenbergs Teater d. 23. – 30. marts. Køb dine billetter her!

Næste måned er også måneden hvor SNEØJNE fylder 10 år! Den havde premiere i april 2009 på Zangenbergs Teater, men spiller stadig. d. 14-15. marts spiller vi den f.eks. i Cairo, Egypten og senere spiller vi den i Nykøbing Falster, d. 23. marts og d. 24. marts på Odsherred Teater

18.01.2019

Vi er frisk tilbage fra juleferien og klar til masser af turné. I de næste uger spiller vi Græsgrøn og Gul Kasse.

Vi spiller Gul Kasse d. 13. februar på Karens Minde Kulturhus for første gang siden den havde præmiere på Passagefestivalen i 2018.
Derudover kan du også glæde dig til et gensyn med Græsgrøn, når vi spiller den kriblende og kravlende forestilling d. 17. februar i Hvidovre Teaterforenings Medborgerhus og igen d. 3. marts på Kulturhuset Elværket i Frederikssund.

Du kan også opleve SneØjne og Små og Store hemmeligheder, når vi spiller i marts.

Du kan opleve SneØjne d. 23. marts i Nykøbing Falster, 24. marts på Odsherred Teater samt Små og Store hemmeligheder d. 18. marts i Sæby og d. 19. marts i Frederikshavn.

Glæd dig også til marts hvor vi genopsætter Når jeg lukker øjneneZangenbergs Teater d. 23.-30. marts, og hvor SneØjne også kommer på plakaten igen.

Aktiviteter i 2018

 

01.12.2018

Gazart har netop haft premiere på Åben Dans med forestillingen Når jeg lukker øjnene, en poetisk og fysisk forestilling om sorg for de 8-11-årige, hvor vi spillede d. 26-27. november. Du kan læse mere om forestillingen her, som du også kan opleve på Zangenberg Teater d. 23-30. marts, samt på Aprilfestivalen d. 1-7. april.

Vi har samtidig forestillinger på turné og spiller SneØjne på Frederiksberg Bibliotek onsdag d. 12. december kl. 9.30 og 10.30. Du kan læse mere om forestillingen her.

15.08

Gazart er tilbage efter sommerferien , og ganske snart går vi i gang med prøver på vores kommende forestilling Når jeg lukker øjnene , der har premiere  d. 26.11 hos Aaben Dans i Roskilde , hvor den spiller både d. 26  og d. 27.  Mere info og link til billetkøb under forestillinger. Til Marts 2019 kan Når jeg lukker øjnene opleves på Zangenbergs Teater i København

01.06

Vi er gået i prøvestudiet, og arbejde på Gul Kasse, der har premiere på dette års Passagefestival 27.07-04.08 i Helsingør, hvor den kan opleves i byens rum.

01.05

I 2018 har foråret været ekstra grønt hos Gazart  – Vores forestilling Græsgrøn, en sanselig installationsforestilling for de 0-5 årige, havde premiere d. 3 februar på Zangenbergs Teater, hvor den spillede til d. 11 februar.

Efterfølgende spillede Græsgrøn i Dansehallernes regi som del af festivalen Close Encounters i Den Frie Udstillingsbygning fra d. 14-18 februar.

Forestillingen nåede også forbi Corpus på Det Kgl. Teater, og sidst, men ikke mindst havde vi den med på årets Aprilfestival.

Gazart turnerer desuden året rundt med forestillingerne SneØjne og Blåt for de 0-4 årige og Små og Store Hemmeligheder for de 1-5 årige.