Loading...

Kommer til foråret 2021

Stop op hop af Gazart tegning af Marie Priem

PÅ OG BAG SCENEN
Koreografi:
Tali Rázga i samarbejde med de medvirkende

Danser: Tomomi Yamauchi , Villads Bugge Bang
Komponist: Rumpistol/Jens Berents Christiansen
Scenograf: Gøje Rostrup

Produktionsleder: Jacob Weitze Mylund
Illustration: Marie Priem

Producent: Carlos Calvo
PR: Ida Fredericia

STØTTET AF Statens kunstfond – Projektstøtteudvalget for Scenekunst, Wilhelm Hansen Fonden, Augustinus Fonden, Dansk Skuespillerforbund.

STOP OP, HOP

Stop op, hop – en ordløs forestilling om tyngdekraft for de 0-4 årige

Stop op, hop er en sanselig og fabulerende forestilling for de allermindste, som undersøger tyngdekraft, mobilitet og bevægelse. I et univers af balloner og bolde, kluntede klovnekarakterer og fantasifulde kostumer, undersøger danserne hvordan ting kan rulle og tumle, stige op og falde ned, og hvordan tyngdekraften sætter alt omkring os i bevægelse.

I et let og legende univers møder vi en elegant danser og et underligt væsen: en blød tumling med en stor, rund mave. Sammen udforsker de et cirkusinspireret univers, fyldt med trylleri og magi. Det er en verden, som åbner op for undren og undersøgelse af op og ned og tyngdekraftens magt.

Her møder børnene tumlingens tunge krop, danserens lette bevægelser og alt det som tyngdekraften kan sætte i bevægelse. Bolde ruller hen af gulvet, hopper og falder ned igen, før alting står stille … et øjeblik. Lad legen begynde; Stop op, hop!

ALDERSGRUPPE: 0-4 år

VARIGHED: 20-30 min.

PREMIERE: Barnens Scen 10. april 2021. København maj 2021. Hold øje med vores kalender.

Fore mere information kontakt Gazart på info@gazart.dk